VIDEO Lucrările de modernizare a drumului dintre Sibiu şi Cisnădie au ajuns la 60 la suta

783

Lucrările de pe Drumul Judeţean 106 C Sibiu – Cisnădie avansează, în ciuda problemelor întâmpinate de lucrători. Extinderea drumului județean DJ 106 C Sibiu – Cisnădie, pe tronsonul din dreptul cartierului Arhitecților, este o investiție importantă a Consiliului Judetean Sibiu, pentru ca locuitorii din acea zonă să beneficieze de un trafic fluid, fără ore pierdute în trafic din cauza blocajelor.

Atât săptămâna trecută, cât și în această săptămână a fost așternut asfalt. Gradul de realizare a lucrărilor de execuție a ajuns la 60%.

Până în prezent au fost executate: pod nou peste pârâul Seviș, cu 4 benzi de circulație; extinderea drumului la 3 benzi de circulație; lucrări la rețeaua de ape pluviale; relocări pentru rețelele electrice și de apă; borduri, trotuare și pistă de bicicliști; așternere straturi de asfalt.

Lucrările continuă cu: finalizarea relocării rețelelor de utilități; așternere asfalt; montare și execuție borduri; amenajare trotuare și pistă de biciclete.

Valoarea totală a investiției este de 26.691.710 lei, realizată de CJ Sibiu cu fonduri proprii, completate cu alocări de la bugetul de stat.

Termenul de finalizare este luna martie 2022.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.