accident boita sambata 2

Din informațiile oferite de IPJ Sibiu, se pare că este vorba de un accident rutier în care sunt implicare două autoturisme. Accidentul s-a petrecut pe DN7 între Tălmaciu și Boița.

În coliziune sunt implicate o mașină care circula pe direcția Vâlcea – Sibiu, condusă de un bărbat de 43 de ani, din Argeș și un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 31 de ani din Hunedoara.accident sambata dn1’’În fiecare mașină se mai aflau doi și respectiv un pasager (o femeie de 42 de ani și o minoră de 16 ani, ambele din Argeș și o femeie de 30 de ani din Hunedoara). Toate cele cinci persoane sunt rănite. Politiștii Serviciului Rutier sunt la fata locului și continua cercetările in vederea stabiliți cu exactitate a cauzelor și condițiilor in care s-a produs accidentul rutier’’, spun cei de la IPJ Sibiu.accident boita sambata
ISU Sibiu anunță că intervenit de urgență cu două echipaje SMURD. S-au acordat îngrijiri medicale pentru cinci persoane implicate, neîncarcerate, și care au fost transportate la spital.
SAJ Sibiu a trimis de urgență două echipaje de tip C2(medic) și B. Echipajul C a transportat o femeie de 44 ani cu fractură de femur și traumatisme, iar echipajul B SAJ a transportat un bărbat de 31 ani cu traumatism la umărul drept și la șoldul drept.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns