csm oradea csu sibiu
FOTO - CSM CSU Oradea

CSU Sibiu a pierdut sâmbătă seară cu 81-66, meciul de la Oradea. Este al patrulea eșec consecutiv pentru echipa lui Dan Fleșeriu. Sibienii au cel mai slab început de campionat din ultimele cinci sezoane. Suporterii și conducerea echipei, se întâlnesc duminică la Sala Transilvania, ca să discute situația prin care trece gruparea fanion a orașului.

CSU Sibiu a capotat sâmbătă seară în fața celor de la CSM Oradea. Gazdele s-au impus cu 81-66, într-un meci ce a contat pentru etapa a patra. 
Dovis Bickauskis, 19 p, 6 rec, 3 pase decisive, Stephen Jeffrey Carino Holt, 16 p, 4 rec, 4 pd, şi Nikola Markovic, 16 p, 3 rec, au fost decisivi pentru victoria orădenilor. Rareş Uţă, 17 p, 9 rec, a fost cel mai bun om al echipei lui Dan Fleșeriu.
Sibienii au cel mai slab debut de sezon din ultimii ani, cu patru înfrângeri consecutive, lucru care a adus nemulțumire atât în sânul echipei, cât și printre suporteri.

Fanii se întâlnesc cu conducerea și antrenorul echipei
CSU Sibiu dă încă odată dovadă de transparență și arată că își respectă suporterii. Clubul sibian a făcut un anunț prin care invită fanii echipei la un dialog deschis, despre situația actuală. Acesta va avea loc, duminică 17 octombrie, la ora 18.00, la Sala Transilvania. ’’Credem în voi, v-am ascultat vocile mereu și am apreciat întotdeauna criticile constructive. Vă asigurăm că și noi am sperat la un alt debut de sezon. Am încercat să găsim însă, zi de zi soluții pentru a ne redresa și trece peste momentele acestea. E dureros pentru fiecare dintre noi să conștientizăm situația în care suntem, dar sportul ne-a învățat pe toți să luptam, minut de minut, pentru a fi tot mai buni. Crezul nostru a rămas #NuCedăm, motiv pentru care, căutăm soluții și suntem în discuții pentru aducerea a încă a unui jucător care să completeze lotul echipei și să sprijine eforturile celor care, în toate aceste ultime partide încheiate cu înfrângeri dureroase, și-au dat sufletul pe teren. Credem în fiecare dintre jucătorii noștri, în fiecare dintre cei care muncesc zi de zi în jurul echipei și suntem convinși că împreună cu voi toți, vom reuși să depășim acest impas. La greu, cel mai simplu este să renunți și să cauți vinovați, dar ne încăpățânăm zi de zi să muncim și mai mult și sperăm că vom schimba în bine lucrurile, pentru a reuși să creăm premise pentru a performa la un nivel mai bun. Ne dorim un dialog deschis cu voi, astfel că astăzi, de la ora 18:00, Horațiu Floca, Laurențiu Buduleci și Dan Fleșeriu, vor fi la Sala Transilvania, pentru a discuta deschis cu voi, cei mai frumoși suporteri din țară’’, se arată într-un anunț al celor de la CSU Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns