Organizația Mondială a Sănătății vine în ajutorul României pentru a rezolva criza sanitară

1.179

României îi sare în ajutor Organizația Mondială a Sănătății și se implică în rezolvarea crizei sanitare. Mai mult, OMS contribuie și la campaniei de vaccinare anti-COVID conform declarațiilor reprezentantului României la OMS, scrie G4Media.

 

Reprezentanții OMS vor avea luni o teleconferință cu conducerea INSP în care vor discuta modul în care organizația se poate implica pentru a ajuta România să depășească criza a dus sistemul sanitar aproape de colaps, dar și pentru a impulsiona campania de vaccinare anti-COVID.

 

România este în acest moment una dintre țările cele mai afectate la nivel global din cauza pandemiei COVID-19. În pofida statisticilor și a faptului că numărul de morți și infectați stabilește zilnic un nou record, Guvernul a refuzat să carantineze Ilfovul și Bucureștiul, zona cea mai afectată de pandemie.

 

Mai multe state din Uniunea Europeană și Republica Moldova au oferit sprijin României pentru a o ajuta să traverseze criza COVID-19. În ultima săptămână, România a înregistrat 2062 de decese în urma infectării cu coronavirus.

 

Alexandru Rafila a mai declarat, duminică, la Antena 3, că opinia experților INSP care au cerut instituirea lockdown-ului ar trebui ascultată:

”Eu cred că în această situație trebuie să îi ascultăm și să nu-i discredităm pe experții de la INSP care și-au exprimat în scris opinia și această opinie trebuie ascultată”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. Giluku scrie

    Sunteti lucru slab mi-ați sters comentariu VOOI POSTATI MINCIUNI CA SI ALTI

  2. Giluku scrie

    Normal ca MOARE OMU,dacă se da tratament pe 3 zile_si se lasă medici REZIDENTI sa dea tratament FARA SUPRAVEGHERE DE UM MEDIC SPECIALIT, MEDICI SPECIALISTI NU VOR SA INVETE MEDICI REZIDENTI,MEDICI specialiști nu le ajunge salaru ala barosan de 10 mii lei sau mult mai mult .MEDICI rezidenți nu sunt plătiți pentru orele suplimentare…UN SISTEM SANITAR CORUPT ,LIPSIT DE RESPECT…un tratament Se da de la 5 la 15 zile …NU PE 3 ZILE…SI NU DOZAJ DE 250 MG ..DOZAJ RECOMANDAT INTRE 500_1000 LA MEDICAMENT…BACTERILE AU EVOLOAT…VORBESC CA CUNOSC CAZURURI…O ZI BUNA SI AVETI GRIJA DE VOI …

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.