dfgh

Una dintre profesoarele Facultăţii  de Drept din cadrul Universității Lucian Blaga s-a stins din viaţă. Doina Petică-Roman era una dintre cele mai importante personalităţi a Facultăţii de Drept.

„Facultatea de Drept a Universității Lucian Blaga din Sibiu îşi exprimă profundul regret la plecarea la cele veșnice a Doamnei Profesor Doina Petică-Roman.

Va rămâne în memoria și în sufletul nostru.

Doamna Profesor a fost printre cei care au așezat fundamentele Facultății de Drept din Sibiu și au reașezat instituția pe baze noi după 1989.

A predat cu pasiune Dreptul finanțelor publice și Dreptul transporturilor, dar a transmis mai mult decât pagini de curs,  a transmis lecții de viață. A iubit și a fost aproape de studenți din zeci de promoții, și a fost iubită și apreciată de ei.

A fost Prodecan al Facultății de Drept din Sibiu și Prorector al Universității Lucian Blaga din Sibiu.

Ne rămâne amintirea Doamnei Profesor și ne rămân cărțile și studiile Domniei sale. Un profesionist dedicat și un Om cald și generos.

Dumnezeu să o odihnească în pacea și lumina Lui !”, a transmis ULBS

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

3 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. O profesoara deosebita și un om de un bun simt cum rar mai întâlnești !! Într-adevăr a predat nu doar materie de drept ci și lecții de viața. Comportamentul ei te obliga sa o respecți. Frumoase amintiri rămân in urma. Dumnezeu sa o odihneasca in pace !

  2. Dumnezeu s-o odihnească in pace! Daaaa, un om cald și generos. Cand preda parcă înțelegeai tot. Un excelent profesor și un om deosebit!