FOTO O fetiţă de doar 10 ani din Irlanda de Nord are propria afacere – Face singură prăjituri şi le livrează cu taxiul

608

O fetiţă în vârstă de 10 ani din Belfast şi-a deschis propria afacere. În timp ce multor adulţi le ia mult timp pentru a porni o afacere, o fetiţă este deja o antreprenoare de succes. Micuţa este calculată, ambiţioasă şi se ocupă singură de tot ce presupune business-ul său.

Miley Doherty din Belfast, Irlanda de Nord, şi-a deschis o cofetărie în luna august, conform Belfastlive.co.uk. Mama copilei spune despre aceasta că mereu a fost ambiţioasă şi a avut idei îndrăzneţe. După ce verişoara lui Miley şi-a făcut o afacere din crearea de bijuterii, fetiţa s-a gândit că e momentul să-şi deschidă propriul business. Iar acum, colegii lui Miley au în plan să facă şi ei asta, ceea ce arată puterea exemplului pozitiv, mai ales în rândul copiilor.

Aşa că Miley s-a apucat de treabă. A creat un cont de Instagram unde postează fotografii cu delicatesele pregătite, pe care le coace singură şi le livrează cu taxi-ul sau cu ajutorul mamei sale, pe care o plăteşte pentru ajutorul oferit. Nu doar este calculată, dar are şi un simţ etic.

De contabilitate se ocupă tot Miley, iar de ambalare, aţi ghicit, tot ea! Este one-girl show! Iar weekendul trecut a avut şi prima comandă externă, către Ţara Galilor. Deține un jurnal unde notează costurile, profitul şi are chiar şi o listă a datornicilor.

Cu toate că se dedică afacerii sale, fetiţa merge la şcoală şi ajută la supravegherea surorilor mai mici. „Nu ştiu cum de găseşte timp pentru toate, dar le face bine”, mai spune mama fetiţei-minune.

1 1f9b69cb e433 4764 8098 50858308b230jpeg 1 8cf80e73 ac4d 441c 8852 dccfae28662fjpeg 2 60a81057 b3b4 4d82 9cd8 19000abcb145jpeg

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.