d3e28631 a600 43a1 acce 056225fe1d15

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 62 deani, care a plecat de la domiciliu, fără a mai reveni. Soția lui l-a dat dispărut. 

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

“La data de 19 octombrie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la aceeași dată a.c., în jurul orei 09,00, soțul său, BOCU CONSTANTIN, în vârstă de 62 de ani, a plecat de la domiciliu, din municipiul Sibiu, județul Sibiu, fără a mai reveni acasă”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 176 cm, 100 kg, par grizonat,tuns scurt, ochi căprui, ten alb.

În momentul plecării, bărbatul purta pantaloni de tip reiat de culoare maro închis, cămașă de corp de culoare vișinie, geacă de fâș de culoare neagră cu dungi albe pe mâneci și încălțăminte sport de culoare albastră.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbatsunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns