bogdan rodeanu
Sursa Foto - Facebook Bogdan Rodeanu

Bogdan Rodeanu, vicepreședintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaților declară: „Florin Cîțu are școala fake news-ului și a manipulării atât de des și de bine folosită de Federația Rusă”, conform Mediafax.

„Florin Cîțu, iresponsabilitatea, minciuna și manipularea. Florin Cîțu, premier demis, își arată adevărata personalitate. Inventează minciuni, doar ca să îi fie bine. Ultima minciună se referă la propunerile USR cu legătură directă pe bugetul alocat Ministerului Apărării. Numai că, acum, minciunile domnului Cîțu trec granița României. Nu-i mai ajunge să-i mintă zilnic pe români, a ajuns să-i mintă și pe aliații noștri. În această dimineață, voluntar, a mințit din nou. Poate nu-și dă seama, dar nu face decât să distrugă punți de legătură și relații externe în care România excelează”, transmite pe Facebook Bogdan Rodeanu, vicepreședinte al Comisiei pentru Apărare din Camera Deputaților.

„Domnul Cîțu pare din ce în ce mai mult un om al valorilor nedemocratice. Privește zilnic spre Est, atunci când folosește metode evidente de dezinformare a românilor și a partenerilor naționali. Florin Cîțu are școală. Are școala fake news-ului și a manipulării, atât de des și de bine folosită de Federația Rusă. Ce e mai rău este că i-a contaminat și pe colegii săi de mitomanie. Este la fel de grav să vezi minciunile lui Cîțu atât de repede folosite și distribuite de către colegii lui de partid. Am văzut asta azi (marți – n.r.), la audieri unde acest fake news a fost ridicat în dezbatere, contrar a ceea ce scria negru pe alb în suportul de guvernare. Un lider adevărat nu își manipulează colegii pentru a-și acoperi propriile slăbiciuni. Un lider adevărat nu-și ascunde propria cădere politică după colegii de partid. Spun clar și răspicat: În fiecare an, sunt alocate două procente din PIB Ministerului Apărării. Și așa va rămâne! În fiecare an, prin Legea Bugetului de Stat pe anul respectiv”, completează Rodeanu.

Bogdan Rodeanu mai afrmă că USR propune un guvern pentru că „toți ceilalți au fugit de responsabilități”.

„Și mai afirm un lucru, că #romaniitrebuiesastie: Am venit în fața țării cu o propunere de guvern pentru că toți ceilalți au fugit din fața acestei responsabilități. Nu ne asumăm doar Dezvoltare, Reformă și gestiune administrativă. Ne asumăm direct gestionarea celor două crize majore, cea sanitară și cea generată de creșterea prețurilor la energie. Domnule președinte al PNL, poate nu ați realizat, dar politica României este să construiască și să exporte stabilitate și siguranță pentru întreg continentul european, dar paranoia declarațiilor dumneavoastră riscă să destabilizeze tot acest efort național.Domnule Cîțu, spuneți asta românilor, dacă tot ați fugit de responsabilitate”.

Sursa: Mediafax.ro

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.