VIDEO: Mașină de pompieri, în depășire pe linie continuă pe DN14 la Ruși

1.494

Un cititor Ora de Sibiu a trimis pe adresa redacției un clip video în care apare o mașină de pompieri aflată într-o depășire neregulamentară. Șoferul se deplasa către o intervenție, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), însă semnalele luminoase și cele acustice nu erau pornite.

Imaginile au fost realizate marți, în jurul orei 16:00, pe DN14 la ieșire din localitatea Ruși pe direcția de deplasare Mediaș – Sibiu.

Mașină de pompieri, în depășire pe linie continuă pe DN14 la Ruşi

Șoferul autospecialei cu numere de înmatriculare ale MAI și cu inscripțiile pompierilor a depășit un TIR pe linie continuă. Potrivit imaginilor, nici semnalele luminoase și nici cele acustice nu erau puse în funcțiune.

Ora de Sibiu a cerut un punct de vedere din partea reprezentanților ISU Sibiu, care au transmis că este vorba despre un autoturism de serviciu, iar șoferul acestuia se deplasa către o misiune.

„Referitor la imaginea prezentată de dumneavoastră menționăm că în fotografie se află un autoturism de serviciu care se deplasa pentru o misiune de prevenire, fără a circula în regim prioritar (cu semnale luminoase). În urma informațiilor primite din partea dumneavoastră, situația va fi analizată la nivelul unității în vederea întreprinderii măsurilor care se impun”, a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Sursa video: Sorin Popa

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.