cover articol sevis 1

Mic dejun sănătos și aport de vitamine cu produsele Seviș Sibiu

De multe ori, pregătirea micului dejun ne pune o serie de întrebări. Ce este sănătos să mâncăm dimineaţa? Ce alimente ne asigură aportul eficient de vitamine pentru întreaga zi? Mulţi oameni, la prima masa a zilei consumă lactate. Sunt ele sănătoase? Nutriţioniştii ne transmit că da! Produsele lactate sunt o sursă excelentă de calciu, iar calciul este mineralul cel mai important din organism, fiind un element structural fundamental al oaselor.

Laptele ajută la menținerea unui organism echilibrat

Se spune că prima masă a zilei este cea mai importantă. Aceasta ne conferă energia necesară pe tot parcursul unei zile, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Un mic dejun sănătos, pentru unii poate însemna o omletă sau ouă pregătite în diverse variante, mezeluri, un suc natural de fructe cu croissant sau alimente pe bază de lapte. Care este alegerea cea mai sănătoasă pentru a ne începe bine ziua şi pentru a avea parte de vitalitate pe întregul parcus al acesteia? Specialiştii în domeniul alimentaţiei ne aduc la cunoştinţă o serie de informaţii. Produsele lactate sunt alegerea ideală la micul dejun! Calciul din lapte este foarte bun pentru organismul nostru, ajutând corpul în contracția musculară și în activitatea cardiacă, favorizând totodată și absorbţia vitaminei B12. În ceea ce privește vitamina D, este adevărat că laptele disponibil în comerț este îmbogățit cu vitamina D, fiind astfel o bună sursă pentru această vitamină foarte benefică pentru sănătate. Ea influențează în jur de 30.000 de gene din organismul nostru și poate să prevină apariţia diabetului, osteoporozei, a unor tipuri de cancer, a bolilor de inimă, a bolilor autoimune sau chiar a depresiei și a kilogramelor în plus. Aici, intervine o altă problemă. De unde ne procurăm aceste produse, care să fie şi gustoase şi naturale? Răspunsul mult aşteptat vine de la Fabrica de Lapte Seviş din Cisnădie, un producător local serios, care şi-a adjudecat acest titlu atât pe plan local, cât şi național. Aici, produsele lactate sunt preparate cu mare responsabilitate, cu grijă faţă de consumator, fără elemente chimice, coloranţi sau aditivi sintetici, care pun în pericol sănătatea organismului. ,,Specialiştii noştri folosesc lapte proaspăt de la propria fermă de văcuţe.  Dacă trebuie să suplimentăm cantitatea, cumpărăm lapte, tot de la producătorii locali din judeţul Sibiu. Preparăm produsele doar cu lapte de vacă de la fermieri şi nu folosim adaosuri sintetice”, explică Magda Horhat, managerul Fabricii de Lactate Seviş din Cisnădie.photo 2021 10 20 14 17 04

Prospețime și sănătate marca Seviș Sibiu

La Seviş, pe lângă grija acordată preparării produselor, specialiştii în lactate ai fabricii  păstrează nealterată tradiția reţetelor vechi din Mărginimea Sibiului. Astfel, produsele Seviş, nu sunt doar sănătoase, ci au un gust autentic, care oferă senzația de ,,acasă”, mai exact gustul de odinioară întâlnit doar în copilărie, la ţară, în ograda bunicilor. Seviş oferă o gamă variată de produse pentru toate gusturile. De la iaurturile simple, la cele de băut cu fructe, la iaurtul grecesc, ayran sau sana, până la laptele proaspăt de vacă. Toate acestea, alături de legume proaspete sau un croissant delicios, pot constitui un mic dejun foare sănătos. ,,La Seviş, nu folosim prafuri în prepararea produselor pentru obţinerea unui termen de valabilitate cât mai mare. Punem accent doar pe calitate şi sănătatea consumatorilor, iar calitatea şi gustul bun al produselor îi readuc în magazine de fiecare dată pe clienţii noştri fideli”, explică Magda Horhat.

Brânza de vaci proaspătă, dar şi alte sortimente de brânzeturi de tip telemea sau cașcaval, pot fi de asemenea încorporate cu succes în prima masă a zilei, sau la cină. Iar un pahar de lapte călduț seara, se știe că poate asigura o noapte liniștită și un somn odihnitor. Produsele lactate Seviş nu sunt doar sănătoase, ele sunt şi ambalate corespunzător, la standarde optime, în condiţii de igienă maximă. Acestea se găsesc în magazine în diferite gramaje şi în recipiente alese cu grijă, care să atragă cosumatorul.

Sibienii care vor să consume produse lactate sănătoase sunt aşteptaţi în magazinele Seviş din oraş :

Piaţa Cibin – luni-vineri 09.00-17.00 /sâmbătă 09.00-13.00

Piaţa Rahovei – luni-vineri 09.00-17.00 /sâmbătă 09-13.00

Intrarea magazinului Carrefour – luni-duminică 08.00-21.00

Incinta Fabricii de lactate (Cisnădie, Str, Sibiului, nr, 48) – luni-vineri 07.00-15.00.

 

Iar pentru noutăți și informații despre produsele proaspete de la Seviș, puteți accesa si pagina de facebook a fabricii.

 

 

 

Comentariul meu

Lasă un răspuns