eleva batuta mama 2

Scene cumplite au avut loc în fața unui liceu din județul Sibiu. O adolescentă a fost bruscată și trasă de păr de mama unei colege. Totul s-a petrecut în prezența a zeci de copii care au privit neputincioși suferința fetei.

[fvplayer id=”224″]

Update

“Până în acest moment, la Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu nu s-a înregistrat nicio plângere referitoare la acest incident. Astfel, la nivelul Poliției Orașului Săliște s-a deschis o anchetă din oficiu, urmând a fi efectuate verificări în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Știrea inițială

O copilă a fost bruscată și trasă de păr, miercuri, în jurul orei prânzului, chiar în fața școlii, de mama unei alte colege. Se pare că adolescentele s-ar fi certat, iar mama a venit să-i facă fiicei sale dreptate. Restul elevilor care erau de față au privit scenele, iar unii dintre ei au și filmat teribilul moment.

În imaginile filmate lângă Liceul Tehnologic „Ioan Lupaș” din Săliște apare mama unei fete care se apropie de colega ei și o bruschează. Imediat, începe să o tragă de păr. Aceasta i-a aplicat o corecție după ce fetele s-ar fi bătut.

eleva batuta mama

„De ce ai dat în ea? Fata mea… 150.000 de euro a costat să o fac, să o am eu la ora actuală. Când copilul meu mai greșește, vii la mine! Așa cum ai prins-o pe fata mea de păr, așa te prind eu pe tine. Ascultă! Te pun după mașina aia și te trag!”, spune femeia.

Pe margine stau toți copiii șocați de cele întâmplate. Adolescenta bruscată este înlemnită de frică și tace.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

3 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. 150mii euro. Tarif fix, rotund. Nu bate, nu troncane? Elibereaza si chitanta pentru cine mai e interesat?
    Lasand gluma, la ora asta politia inca mai asteapta plangeri, mai ancheteaza? Specimenul ala de turbatus traditionalis trebuia sa fie instant dupa gratii!

  2. Nu știu ce îmi provoacă mai multă scârbă: atitudinea turbată a femeii, sau cea indolentă a celor de pe margine, care nu intervin în forță!