csu sibiu 2021

Baschetbaliștii sibieni joacă duminică, de la ora 20:00, o nouă confruntare în cadrul LigiiNaționale de Baschet Masculin, în compania celor de la CSO Voluntari. Biletele pentruaceastă partidă sunt disponibile pe www.bilete.ro iar partida va putea fi urmărită LIVE pe DigiSport, Look Sport, dar și pe canalul de youtube al FRB TV.

După patru etape în care echipa noastră s-a confruntat, de fiecare dată, cu absențe datorateaccidentărilor și problemelor medicale, BC CSU Sibiu va intra astăzi pe parchet în formulăcompletă, determinată să facă o victorie în meciul cu CSO Voluntari. Înaintea duelului, MirelDragoste și Dan Fleșeriu, au declarat:
”Ne așteaptă un meci foarte greu.Voluntariul este o echipă care a demonstrat și în sezonul trecutcă este o nucă tare pentru fiecare echipă. Noi pornim cu gânduri mărețe în acest meci și vrem săspargem gheața și să câștigăm primul meci. Vom fi apți toți și chiar vrem să facem un rezultatbun. Așteptăm suporterii să fie în număr cât mai mare alături de noi, ne dorim ca tribunele să fie cât mai pline și să ne împingă de la spate așa cum au făcut-o de fiecare dată, mai ales că esteultimul meci înaintea instalării noilor restricții”, a spus Mirel.
”În primul rând, Voluntari este o echipă foarte bună și în sezonul acesta și își doresc să facă șimai mult decât în sezonul trecut când au câștigat Cupa României. Și-au făcut o echipă completă, un lot mai putenic decât în sezonul trecut, chiar dacă nivelul jocului nu este încă la nivelulsezonului trecut. Ne așteaptă un meci dificil iar noi avem două zile, după o lună și o săptămână, în care am reușit să ne antrenăm în formulă completă. Asta e vestea bună pentru noiși atunci și jocul ar trebui să fie ceva mai bun decât l-am făcut la Oradea sau în etapaantreioară.Va fi un meci greu, repet. Voluntariul este o e chipă bună. Sper ca jucătorii noștri săaibă o atitudine pozitivă și să fie încrezători în forțele proprii. Este un meci acasă și trebuie săfacem o victorie. Va fi ultimul meci cu suporteri, înaintea noilor restricții și ne vor lipsi extremde mult. Nici nu am reușit să ne reobișnuim cu ei în tribună și deja nu vor mai putea veni. Cu siguranță jucătorii vor fi afectați. Sper totuși ca și din această cauză, suporterii să vină la meciatât cât ne permite capacitatea și să ne susțină indiferent ce se întâmplă, pentru că, până la urmă, jucătorii noștri au făcut, de fiecare dată, maximul pe care l-aun putut și așa vor face și în acestmeci”, a spus Dan Fleșeriu.
Partida din această seară se joacă de la 20:00 și va fi LIVE pe DigiSport, LookSport și FRB TV. După acest meci, BC CSU Sibiu se deplasează la Dinamo acolo unde va juca sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 18:00.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns