VIDEO Dezbatere între specialiști. De ce facem temperatură după vaccinarea anti-Covid

1.265

Prof. Dr. Daniel Coriu, Dr. Valeria Herdea, Sef Lucr. Dr. Beatrice Mahler şi Dr. Gabriel Diaconu s-au strâns la Biblioteca Națională din București cu scopul de a oferi mai multe informaţii cetăţenilor privind vaccinare împotriva SARS-COV-2. „Dacă te doare braţul sau ai febră după ce ai făcut vaccinul, nu înseamnă ca ai reacţii adverse, ci o reacţie normală post-vaccinare”, spun specialiștii.

 

În ultimele 48 de ore, CNCAV a transmis că, în Capitală, au fost vaccinate 45.331 persoane, dintre care 22.001 în cadrul Maratonului.

 

Cele mai multe persoane au ales centrul de vaccinare de la Palatul Copiilor, respectv 5. 410    De asemenea, 4.666 persoane s-au vaccinat la Centrul de Vaccinare de la Romexpo, 2.974 persoane la Circul Metropolitan, 2.599 persoane la Clubul Seniorilor, 2.770 de persoane la Liberty Center/Sf. Andrei.  La Centrul de Vaccinare de la Biblioteca Naţională s-au imunizat 3.582 persoane.

 

Evenimentul „Maraton al vaccinării pentru viaţă” are loc, până luni, la ora 08.00, în şase centre din Bucureşti, fiind operaţionale 49 de fluxuri de vaccinare.

 

Sunt folosite toate tipurile de vaccin disponibile în România şi se pot prezenta pentru vaccinare toate persoanele cu vârsta peste 12 ani.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.