Poșta Română nu impune restricții pentru nevaccinați – Clienții pot intra fără certificatul verde

854

Compania Națională Poșta Română a anunțat, luni, că nu va impune obligativitatea prezentării certificatului verde clienților, atunci când aceștia vor să intre unitățile companiei.

„Toți clienții Poștei Române, care au probleme de rezolvat la oficiile poștale, pot intra în incinta subunităților noastre fără a prezenta certificatul verde. Pensionarii și părinții pot să ridice pensiile și alocațiile așa cum au făcut-o și până acum”, a transmis luni Poșta Română.
Clienții sunt rugați să poarte corect masca de protecție, care trebuie să acopere gura și nasul, să își dezinfecteze mâinile, atât la intrare, cât și la ieșire, să respecte regula de o persoană în incinta oficiului și să respecte distanțarea socială, de cel puțin 2 m între persoane, atunci când așteaptă la intrare.
„Prin natura activității sale de furnizor de servicii poștale universale, Poșta Română este exceptată, în conformitate cu art.12, alin. (8) din Anexa la HG 1130/2021 de la prevederile Hotărârii pentru modificarea anexelor nr. 2 și 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1.090/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 octombrie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, au mai transmis reprezentanții Poștei Române.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Popescu Laura scrie

    Referitor la articolul cu posta romana…La cum arata si cată mizerie este in interior, ti-e frica sa atingi ceva, mesele de la ghiseuri piatra!!! (Posta de pe Mitropoliei). Nu au vazut de mult apa si sapun ce sa mai spunem de dezinfectant! Ce certificat Covid sa mai ceara – nu are rost. Virusul este inauntru. Cei cu munca de jos au salarii mici ca sa ajunga la cei mari, este diferenta de 4-5 salarii intre ei. La posta tranzit ii inchesuie intr-o incapere si un etaj sta gol ca de nu au bani de renovare! Asta de conducere!
    Traiasca Posta!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.