fc hermannstadt filiasi
Sursa Foto - Facebook FC Hermannstadt

FC Hermanstadt, eliminare rușinoasă! A fost învinsă de echipa din liga a 3-a CSO Filiași în Cupa României, după executarea loviturilor de departajare. Florin Șerban a fost eroul serii. A apărat trei lovituri de departajare, notează Mediafax.

După 90 de minute, cele două echipe erau la egalitate, 1-1.

Sibienii au deschis scorul cu golul marcat de Sântean, încă din minutul 3. Gazdele au egalat, puțin înainte de pauză, prin Rogoveanu, în minutul 44.

În prima repriză de prelungiri, Popescu a pus din nou echipa oaspete în avantaj, în minutul 107, dar Filiași a egalat în minutul 118, prin Crețu.

Loviturile de departajare i-au avut în prim plan pe portarii Florin Șerban și Vlad Muțiu, fiecare apărând câte două execuții, la capătul primei serii de câte 5.

Șerban a mai respins o lovitură, cea de a șasea a oaspeților, în timp ce gazdele au marcat ultima lovitură, prin Andrei Șerban, calificând astfel echipa de liga a 3-a în sferturile de finală ale competiției.

Sursa – Mediafax

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Comentariu

  1. Eliminarea este rusinoasa, dar trebuia sa vina. Nu avem cum sa facem fata in 2 competitii, indiferent de ce declara Coman cu cateva zile inainte.