politia rutiera
FOTO IPJ Sibiu

Un bărbat din județul Bihor a fost prins în ilegalitate, tocmai la Rășinari. Era la volanul unei mașini atunci când a fost oprit de polițiști. Aceștia au constatat că nu avea permis de conducere și consumase alcool înainte de a șofa.

La data de 26 octombrie, în jurul orei 19,00, pe raza localității Rășinari, polițiștii Serviciului de Ordine Publică Sibiu – Grupa de Intervenție Canină au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Octavian Goga de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din județul Bihor.
Ca urmare a verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat.
De asemenea, testarea alcoolscopică a celui aflat la volan a indicat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu