furt din magazin e1547127653698
Foto Arhivă

În toiul nopții, la ora 3, un sibian a furat 2.400 de lei dintr-un magazin de pe Calea Cisnădiei. S-a întâmplat în data de 16 octombrie. După zece zile, polițiștii au reușit să îl identifice pe hoț și l-au reținut pentru 24 de ore.

La data de 26 octombrie, polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au reținut în bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Sibiu, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
În fapt, bărbatul este bănuit că, la data de 16 octombrie, în jurul orei 03,00, profitând de un moment de neatenție al administratorului unei societăți comerciale cu sediul pe Calea Cisnădiei din municipiul Sibiu, ar fi sustras suma de 2.400 de lei.
Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 26 octombrie, bărbatul a fost reținut 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.
Cercetările continuă la nivelul Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu