Surpriză – Mirel Joacă-Bine nu a fost ucis. Acesta trăiește bine-merci în Suedia

1.201

Surpriză uriașă! Mirel Joacă-Bine nu a fost ucis, așa cum se credea (vezi aici știrea inițială). Acesta trăiește bine-merci în Suedia, notează Protv.

Braşovean de origine, acesta spune că a fost victima unui furt de identitate.

Concret, hoţul împuşcat în timpul jafului se folosea de o carte de identitate pe care românul a pierdut-o în urmă cu mai mulţi ani.

Mirel Joacă-Bine: „Eu sunt Mirel Joacă-Bine si persoana din Italia nu sunt eu”.

Însoţit de câţiva complici, bărbatul despre care criminaliştii italieni spun că a fost ucis în timpul unui jaf petrecut acum două zile în localitatea Santopadre ar fi încercat să fure din locuinţa unui antreprenor local. Surprins în flagrant, hoţul a fost împuşcat mortal de proprietarul casei.

Din actele de identitate descoperite la fața locului, carabinierii au aflat că hoţul ucis se numeşte Mirel Joaca-Bine, un român în vârstă 34 de ani, cu domiciliul în oraşul Braşov. Numai că, surpriză: la adresa indicată am găsit rudele bărbatului, care dau peste cap toată ancheta italienilor.

Monica Joacă-Bine, sora lui Mirel: „El este fratele meu şi acesta este cel care se presupune că este persoana decedată care se cheamă Mirel Joacă-Bine. N-are nicio legătură, nici în clin nici în mânecă”.

Într-adevăr, Mirel trăieşte de nouă ani în Suedia, unde şi-a luat casă, s-a căsătorit şi are doi copii. Acum 17 ani, când încă era în România, şi-a pierdut buletinul. Bănuieşte că acela care l-a găsit i-a furat identitatea. Dovada sunt nenumăratele amenzi venite pe numele lui din Franţa şi Anglia.

Mirel Joacă-Bine: „Mi-a venit o amendă că nu am plătit un pod pe o atostradă, apoi încă o amendă că m-a oprit poliţia în Franţa că am depăşit viteza cu 30 de km la oră şi mi-au dat amendă”.

Bărbatul a apelat de mai multe ori la poliţia română şi la cea suedeză pentru lămurirea situaţiei. Dar fără succes. De data aceasta însă, dată fiind gravitatea faptei, lucrurile se vor lămuri. Anchetatorii italieni sunt nevoiţi să afle adevărata identitate a hoţului împuşcat acum două zile.

Mirel Joacă-Bine: „Nu ştiu ce să spun. Mulţi prieteni mi-au trimis pe Facebook, pe Messenger astăzi link unde să intru să văd şi chiar am rămas uimit, suprins”.

Reporter: „Ce ştiţi despre persoana care a fost împuşcată în italia?”
Monica Joacă-Bine, sora lui Mirel: „Nu ştim nimica, nici n-o cunoaştem, e prima dată când o vedem…”

Reporter: „Nici vorbă că el să facă vreodată astfel de fapte?”
Maria Joacă-Bine, mama lui Mirel: „Nu, vai! N-a făcut niciodată! Are atâţia ani de când e în Suedia”.

Anchetatorii italieni ar putea afla indicii despre adevărata identitate a bărbatului ucis de la complicii jafului. Numai că aceştia au scăpat cu fuga, iar carabinierii nu i-au prins încă.

Știrea inițială

Celebrul Mirel Joacă Bine, un român de 34 de ani a fost ucis în timpul unui jaf în Italia. Acesta intrase la furat alături de câțiva prieteni relatează Quotidiano Nazionale…

Sursa – ProTv.ro

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.