Director executiv de la AJPIS Sibiu, declarat incompatibil de ANI – Dumitru Boța a fost doi ani director și la Transelectrica

935

Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate sau conflictul de interese de natură administrativă în cazul a doi directori în instituţii publice şi doi medici cu funcţii de conducere în spitale. Unul dintre directori este Ioan Dumitru Boţa, director executiv în cadrul Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Sibiu.

Conform ANI, Ioan Dumitru Boţa, director executiv în cadrul Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Sibiu, s-a aflat în incompatibilitate în perioada 2 iulie 2018 – 10 iunie 2020, întrucât a exercitat funcţia contractuală de director în cadrul Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SA – Sucursala de Transport Sibiu.

Potrivit comunicatului ANI, Monica Loredana Dumitriu, director adjunct la Direcţia supervizare sistem din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice, s-a aflat în stare de incompatibilitate, deoarece a participat la alegerile parlamentare din data 6 decembrie 2020, pentru funcţia de deputat, deşi avea obligaţia de a-şi suspenda raportul de serviciu pe perioada desfăşurării campaniei electorale şi până în ziua ulterioară alegerilor.

Ioana Carmen Misaroşi – manager al Spitalului Municipal Lupeni, judeţul Hunedoara, s-a aflat în incompatibilitate în perioada 2 aprilie 2018 – 8 decembrie 2020, deoarece a exercitat simultan funcţia de manager al spitalului şi calitatea de membru în Consiliul Director al Asociaţiei C.A.R. Retezatul Lupeni IFN.

Mihai Edmond Ionac, şef secţie Chirurgie Vasculară din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Pius Brînzeu” Timişoara, a fost declarat de ANI în conflict de interese, deoarece o firmă în care el şi soţia sunt acţionari a încheiat la data de 28 ianuarie 2019 un contract de prestări servicii cu Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Pius Brînzeu”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.