Marcela a dispărut de acasă din Mediaș – Anunțați poliția dacă o vedeți

396

O tânără de 14 ani din Mediaș a plecat miercuri seara de acasă și nu s-a ai întors. Tatăl ei a alertat poliția, care o caută.

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 14 ani, care a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

În seara zilei de 27 octombrie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 20:00, fiica sa minoră, SOARE MARCELA, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliu, din municipiul Mediaș, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 165 cm, greutate 55 de kg, ochi căprui, păr lung, drept, șaten constituție atletică.

În momentul plecării, minora purta pantaloni tip jeans, de culoare albastru deschis, o geacă din material tip jeans de culoare albastru cu galben și încălțăminte tip sport de culoare negru.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.