foto dr victoria birlutiu infectioase spitalul judetean sibiu

Tot mai mulţi medici sibieni atrag atenţia asupra a ceea ce înseamnă această pandemie. Mesajele prin care îndeamnă populaţia la vaccinare sunt tot mai multe şi tot mai deste. Astăzi, Conf. univ. dr Victoria Birlutiu, medicul șef al Secției Clinice Boli Infecțioase de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a transmis un nou mesaj către toţi sibienii. Doctoriţa transmite într-un clip postat pe pagina de Facebook a Spitalului Judeţean Sibiu un mesaj clar: „Dacă aveţi încă părinţi, vă rog să îi vaccinaţi”

„Trăim în România, o ţară europeană. O ţară educată priveşte spre Europa şi se vaccinează. Dacă aveţi încă părinţi, vă rog vaccinaţi-i, DAcă vreţi copiii voştri să aibă doi părinţi, vaccinaţi-vă. Numai aşa vom putea depăşi momentele grave prin care trecem. Credeţi-nă că e nevoie ca toţi să înţelegeţi mesajul. Vaccinaţi-vă!”, a spus Victoria Birlutiu.

Victoria Birlutiu este un medic care s-a aflat încă de la începutul pandemiei în lupta cu acest virus, un om care a văzut pe „viu” ceea ce înseamnă această boală și efectele ei grave. Un medic care se luptă zi de zi să salveze vieți! Haideți o ajutăm și noi! Vaccinați-vă!

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

 1. SINT fff bucuros și fericit că fac parte din comunitatea Sibiana din anul 1960.
  În Sibiu mi am petrecut adolescență, am studiat, am muncit, a o familie care pot să mă mindresc cu ea participind la activitățile social culturale mai ales la activitatea de care are nevoie orce urbie, adică la înfrumusețare, ordine, CURĂȚENIE, GOSPODARIRE ȘI MAI IMPORTANT ACTIVITATEA ECONOMICĂ INCLUSIV PE PLAN INTERNAȚIONAL ptr. A DEMONSTRA SOCIETĂȚII ROMÂNEȘTI ȘI LUMI CĂ SIBIUL ARE O ISTORIE BOGATĂ ÎN TOATE DOMENIILE DE ACTIVITATE ȘI MĂ MINDRESC CĂ SINT SIBIAN.
  DAR ÎN ULTIMUL TIMP CU TOATE CA EDILI CARE NE AU FĂCUT CINSTE PRIN COORDONAREA ACTIVITĂȚILOR INCEPIND CU PROIECTAREA PINA LA EXECUȚIA LUCRARILOR DIN ORAȘ ȘI DIN JUDEȚ.
  MAI SINT LACUNE CU CARE NU NE PUTEM MINDRI ȘI DIN CAUZA EXECUȚIILOR PROASTE LA UNELE LUCRĂRI CIT ȘI DIN CAUZA UNOR CONCITADINI CARE DINTRE EI SINT VENETICI ȘI LI SE OFERĂ LOCURI DE MUNCĂ, DAR ȘI UNI SIBIENI NU RESPECTĂ REGULA BUNULUI SIMȚ.
  PE ÎNTREG TERITORIUL ORAȘULUI ȘI JUDEȚULUI SINT LOCURI ÎN CARE INDOLENȚA LASĂ DE DORIT CUM AR FI: CURĂȚENIA, LOTURI ȘI LOCURI PĂRĂSITE DE PROPRIETARI AJUNGINDU SE LA ÎMPĂDURIRI, INBURUIENARI, GONOAIE ȘI MATERIALE ARUNCATE PESTE TOT, DE ASEMENI OAMENI DE REA CREDINȚĂ DISTRUG ȘI VANDALIZEAZA UNE BUNURI COMUNE, ETC. LUCRURI CUNOSCUTE DE ȘEFI JUDEȚULUI ȘI COMUNITĂȚILOR ȘI SE REȚIN DE A LUA MASURI DRASNICE ÎMPOTRIVA ACESTOR SITUAȚII „PĂCAT CĂ SINT ASEMENEA SITUAȚII.
  CONCRET AS DORI SĂ RELATEZ CITEVA DIN ACESTEA CARE NU FAC CINSTE SIBIENILOR: PROPRIETĂȚI (LOCURI VIRANTE) ÎN ORAȘ CARE ARATĂ DEPLORABIL ÎN TOATE CARTIERELE, CURĂȚENIA STRĂZILOR MĂRGINAȘE CUM AR FI GONOAIE ARUNCATE PE JOS NE FIIND MONTATE COȘURI DE GUNOI MAI ALES ÎN STAȚIILE DE AUTOBUZ.
  LOCUIND ÎN CARIERUL GUSTERITA AM BUCURIA CA SAU FINALIZAT ÎN ARE MĂSURĂ LUCRIILE DE INFRASTRUCTURĂ ȘI MAI ALES ASFALTAREA ȘI MARCAREA STRAZIILOR, DAR DEZAMĂGIREA ESTE CA UNI PROPRIETARI DE CASE ȘI TERENURI LE LASĂ ÎN IZBELIȘTE, LIPSA TOTALĂ A COȘURILOR DE GUNOI ȘI NU MAI CONTINUI DEOARECE CONSIDER CĂ ESTE DIN PARTEA PRIMĂRIEI SĂ LE SESIZEZE ȘI SĂ SE IA MASURI ÎMPOTRIVA LOR, DAR LASĂ DE DORIT ACEST LUCRU.
  UN ASPECT FFF URIT ESTE ȘI IN TRANSPORTUL ÎN COMUN SINT PERSOANE CERTATE CU BUNUL SIMȚ ȘI NU SE IAU MASURI ÎMPOTRIVA LOR. CU TOATE ACESTEA ȘI TEM PLĂTITORI DE TAXE CA ȘI CEI CARE LOCUIESC ÎN CENTRU SIBIULUI.
  TOTUȘI LA URMĂ AS DORI SA RELATEZ O SITUAȚIE MAI DELICATĂ PRIVIND ÎNGRIJIREA ZIDURILOR EXTERIOARE A BISERICI E ANGELICE GUSTERITA CARE ARATĂ DEPLORABIL CU TOATE CĂ PRIMIT FONDURI DE LA ENORIAȘI DIN GERMANIA PTR ÎNGRIJIREA LOR ACEST LUCRU LASĂ DE DORIT ȘI SE DETERIOREAZĂ ÎN CONTINUARE (LIPSA JGEABURILOR ÎN UNELE PORȚIUNI) DUCE LA EGRASIA ZIDURILOR.
  ÎMI PARE FOARTE RĂU CĂ ARATĂ FF URIT ÎN RAPORT CU AMENAJARE STRĂZILOR DIN JUR.
  VĂ MULȚUMESC PTR POSIBILITATEA DE A AJUTA CU CEVA PTR URBIA ȘI JUDEȚUL NOSTRU.