Flautistul Matei Ioachimesc în turneu la Sibiu – Spectacol la Teatrul GONG

935

ELECTRIC – un spectacol captivant propus de flautistul Matei Ioachimescu, compozitorul Cristian Lolea și artistul multimedia Tom Brânduș. O premieră mondială în 8 orașe din România, în perioada 30 Octombrie – 13 Noiembrie.

În această toamnă, Matei Ioachimescu revine în România cu proiectul ELECTRIC, acompaniat de această  dată de medii electronice audio-vizuale, într-un show captivant și emoționant deopotrivă.

Ioachimescu va da viață unui univers sonor fantastic, imaginat de mult premiatul compozitor Cristian Lolea, univers aflat la joncțiunea dintre muzica de film, cea cultă contemporană și muzica de divertisment. Muzica compusă de Lolea va prinde valențe vizuale prin spectacolul live de lumini și lasere creat de Tom Brânduș, unul dintre cei mai reputați și inovatori artiști multimedia din România. Cunoscuta artistă vestimentară, Patricia Vincent, va completa experiența ELECTRIC cu costume special create pentru acest spectacol care promite să depășească tiparele unui concert obișnuit, provocând emoții intense la nivel auditiv și vizual.

Matei Ioachimescu a declarat: „Mă încântă colaborarea cu unii dintre cei mai respectați reprezentanți ai artelor muzicale, vizuale și vestimentare din România. Compozitul artistic rezultat din creativitatea și energia cu care fiecare a contribuit la spectacolul ELECTRIC este un produs cultural de mare clasă care sperăm să fie de referință în peisajul artistic național.”

Ioana Hațegan, Președinte, Fundația Hațegan a declarat: „Fundația Hațegan colaborează cu Matei Ioachimescu în diferite proiecte culturale locale și regionale de aproape zece ani. Ne bucurăm că această colaborare poate fi acum extinsă pe plan național prin turneul ELECTRIC. Una dintre misiunile fundației noastre este să îmbogățim oferta culturală prin susținerea unor proiecte inedite, astfel încât să atragem public nou consumator de cultură. Suntem convinși că spectacolul ELECTRIC va reuși acest lucru.”

Turneul național ELECTRIC:

  • 30.10 – Brașov, Sala Patria
  • 31.10 – Mediaș, Sala Traube
  • 2.11   – Sibiu, Teatrul GONG
  • 4.11   – Bistrița, Palatul Culturii
  • 6.11   – Cluj-Napoca, Colegiul Academic
  • 8.11   – Timișoara, Sala Capitol
  • 11.11 – Deva, Centrul Cultural Drăgan Muntean”
  • 13.11 – București, Sala Radio

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.