foto lucrări la autostrada sibiu-pitești. lotul sibiu-boița a fost executat 55 la sută
Sursă foto: g4media.ro

La Autostrada Sbiu-Pitești se lucrează intes. Peste 500 de oameni cu 300 de utilaje lucrează pe şantierul primului lot al Autostrăzii A1 Sibiu – Boiţa. Tronsonul cu o lungime de 13 kilometri care ajuns la un stadiu fizic de execuţie de 55 la sută şi urmează să fie deschis până la sfârşitul anului viitor.

 

Mobilizarea constructorului PORR din Austria este foarte bună, iar drumarii se concentrează pe ridicarea viaductului de la Tălmăcel, cea mai dificilă lucrare de artă de pe întreg lotul, a anunţat, după o verificare pe şantier, secretarul de stat Ionel Scrioşteanu.

„Pe primul lot al Autostrăzii Sibiu – Piteşti se lucrează intens. Stadiul lucrărilor pe cei 13 kilometri ai secţiunii Sibiu – Boiţa a ajuns la 55%. Peste 500 de oameni și 300 de utilaje lucrează pe acest tronson de autostradă. Se lucrează intens la viaductul peste Tălmacel, care are o lungime de 650 de metri şi o înălţime a picioarelor de până la 30 de metri”, potrivit lui.

Astfel, continuă lucrările la podul peste valea de la km 10+470, la pasajul peste DJ 105G, unde se execută excavații, umpluturi, se aplică strat de formă, precum și fundație de balast pe diverse sectoare.

Ultima oră

Comentariul meu