Alec Baldwin 1
Sursă foto: Profimedia

Alec Baldwin a fost surprins pentru prima dată de presă după uciderea accidentală a Halynei Hutchins pe platoul de filmare a filmului „Rust”. Actorul spune că directoarea de imagine a filmului îi era prietenă și că tragedia a fost un accident care se întâmplă „într-unul din un trilion de cazuri”, relatează The Guardian.

 

Actorul a făcut declarațiile pentru o agenție de celebrități, în Vermont, în timp ce se afla la prânz cu soția sa.

„Se mai întâmplă accidente pe platourile de filmare, dar niciodata așa. Acesta a fost un incident care se întâmplă într-unul din un trilion de cazuri”, a spus Baldwin.

Remarcile actorilor au fost filmate de soția sa, Hilaria, cu un telefon mobil, aceasta încercând pe parcursul filmării să îl facă să nu mai vorbească. Baldwin a spus că discută cu fotografii care l-au surprins la masă, pentru a-i determina să nu-i mai urmărească familia.

Baldwin a precizat și că a primit ordine de la poliția din Santa Fe să nu discute detalii din investigație.

„O femeie a murit. Eram prieteni, eram prieteni. Când am ajuns în Santa Fe pentru filmări, am ieșit cu ea la cină”, a spus Baldwin. El a mai precizat că se află „în contact constant” cu soțul lui Hutchins și că este foarte îngrijorat cu privire la familia acesteia.

„Am fost o echipă foarte bine sudată când acest eveniment oribil s-a întâmplat”.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns