whatsapp image 2021 10 26 at 14.23.17

Polițiștii sibieni continuă acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. S-au aplicat amenzi re 13.000 lei într-o singură zi.

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea regulilor impuse referitoare cu precădere la interdicțiile de circulație, portul măștii de protecție sanitară, programul de funcționare a operatorilor economici, precum și utilizarea certificatelor de vaccinare.

71 de polițiști sibieni au fost angrenați ieri în aceste acțiuni, fiind verificate 1.053 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina. De asemenea, au fost verificate 48 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 72 mijloace de transport, din care 2 mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale în valoare de 13.0000 de lei, din care 13 sancțiuni în valoare de 5.500 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție sanitară.

O sancțiune contravențională în valoare de 5.000 de lei i-a fost aplicată unei femei în vârstă de 37 de ani din Copșa Mică pentru nerespectarea măsurii carantinei. O altă sancțiune contravențională în valoare de 2.500 de lei a fost aplicată de către polițiștii din Cisnădie unei persoane care nu a respectat interdicțiile privind deplasarea/libera circulație.

Polițiștii din Agnita au avertizat în scris 2 agenți economici pentru organizarea de activități în spațiul public/privat/închis pentru care au fost instituite interdicții/restricții, aceștia funcționând după ora 21:00.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns