8b8a2175 54d9 4e0e a820 2800a8c0054d

FC Hermannstadt a învins dramatic sâmbătă după amiază la Brasov. Sibienii au marcat golul victoriei în prelungirile partidei, la fel cum s-a întâmplat si în runda trecută, la meciul cu CSC Selimbăr.

Valentin Buhăcianu (20′) a deschis scorul pentru FC Hermannstadt după ce a plecat dintr-o poziție suspectă de offside. La scurt timp, Vlad Mihalcea (25′) a egalat dintr-un penalty ușor acordat la un duel între Bejan și Iorga. La ultima fază a jocului, Florin Bejan (90+3′) și-a răscumpărat greșeala de la golul egalizator cu o reușită cu capul la o ieșire hazardată din poartă a lui Mutu.

YouTube video

Antrenorul Marius Măldărășanu a spus după jocul de pe Tineretului că echipa sa obținut o victorie mare contra FC Brașov, și cu ajutorul lui Dumnezeu! A recunoscut însă că egalul ar fi fost mai degrabă rezultatul echitabil.
”Declarațiile mele dinaintea meciurilor par clișee, dar asta e realitatea. Am spus că mă aștept la un meci greu la Brașov și așa a fost. Fiecare meci pe care îl vom avea în continuare va fi foarte greu. Campionatul Ligii a 2-a este, de câțiva ani, foarte puternic. După cum spunea și Toto (n.r. – antrenorul Andrei Șanta), orice echipă poate bate pe oricine. Am început bine, și, din păcate, la primul contraatac al lor, un pic, jucătorii s-au crispat. Nu știu ce să spun de faza penalty-ului. Unii spun că este ușor acordat, dar eu nu vreau să comentez arbitrajul. Trebuie să fim bărbați, asta le-am spus jucătorilor la pauză. Nu putem să primim gol pe dominarea noastră și apoi să și cădem mental.
Cel mai important lucru în sport este să fii puternic mental pentru a realiza obiective mari. Dumnezeu ne-a iubit încă odată! Norocul ți-l faci și singur. Cred că echitabil era un egal. Pentru noi sunt trei puncte mari în lupta noastră. Îmi pare rău pentru Toto, îmi pare rău pentru Brașov, le țin pumnii de acum încolo”, a spus Măldărășanu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu