sibiul toamna 052

Sibiul este un oraș superb, drept dovadă este apreciat de turiștii care, în orice perioadă a anului, vin să îl viziteze. Nu este lăudat doar de locuitorii lui sau de alți români, ci și de străini din toate colțurile lumii. Atunci când primăvara îl trezește la viață, este extrem de primitor, iar vara când au loc o grozăvie de festivaluri devine și mai animat. Iarna este, de asemenea, o perioadă fantastică în orașul de pe Cibin, mai ales datorită vestitului târg de Crăciun. Însă toamna el îmbracă haine noi și devine unul dintre cele mai de poveste locuri din lume. Parcul Cetății, parcul Sub Arini și Muzeul în Aer Liber sunt punctele de atracție în acest anotimp, când pământul este acoperit cu un covor auriu de frunze, natura oferind cel mai spectaculos tablou.

sibiul toamna 026

sibiul toamna 008

Toamna a adus în Sibiu un aer de poveste. La orice pas, poți admira câte un tablou cromatic spectaculos. Ora de Sibiu a luat la pas zona centrală a orașului pentru a surprinde cadre fascinante.

sibiul toamna 077sibiul toamna 074sibiul toamna 063

sibiul toamna 045sibiul toamna 042sibiul toamna 040

Orașul de pe Cibin este superb în această perioadă. Frunzele arămii care îmbrățișează pământul și bogăția cromatică, aerul plăcut și temperaturile încă ridicate au transformat Sibiul într-un loc feeric.

Plimbările prin parcurile orașului ori pe străzile vechi din centru urbei seamănă cu o adevărată ședință de terapie ce vine la fix după o zi de muncă. sibiul toamna 033sibiul toamna 034

sibiul toamna 038sibiul toamna 036sibiul toamna 029sibiul toamna 018

Iubitorii de fotografie pot crea adevărate opere de artă în ultima lună a toamnei, și la fel și cei care caută cele mai bune cadre de pus pe Instagram, găsesc în Sibiu ocazia perfectă să le realizeze.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu