injunghiat digi
Captură Digi24

Mircea S. a avut partea de cea mai cumplită zi din viața lui. Vinerea trecută se afla cu iubita acasă. Stăteau la un „pahar de vorbă”, spune el, când deodată femeia l-a atacat cu un cuțit. Lama i-a străpuns inima, astfel că a fost dus la spital, fiind pus de îndată pe masa de operație. Medicii de la Spitalul Județean au reușit să-i salveze viața, iar acum este bine.

Teribilul eveniment a avut loc vineri, în jurul orei 16:50. Mircea, sibianul înjunghiat, spune că nu își aduce aminte foarte bine ce s-a întâmplat. Are frânturi cu salvarea care a venit să-l ducă la spital.

„Eram în bucătărie la un pahar de vorbă. Îmi aduc aminte cum m-a luat salvarea. Atâta tot”, a spus Mircea S. pentru Digi24.

Viaţa bărbatului de 38 de ani a fost salvată de către chirurgul cardiovascular Gabriela Cozmanciuc de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu, în urma unei operaţii efectuate în premieră la unitatea medicală.

CITEȘTE ȘI: OPERAȚIE DIFICILĂ CU DEZNODĂMÂNT FERICIT LA SIBIU

Sibianul și iubita lui au consumat alcool

Potrivit polițiștilor, scandalul dintre cei doi a izbucnit pe fondul consumului de alcool.

„De îndată, a fost constituită o echipă de cercetare formată din polițiști de investigații criminale și criminaliști care, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, s-au deplasat la locuința indicată. (…) La data de 29 octombrie a.c., în jurul orei 16,50, într-un imobil din municipiul Sibiu, între o femeie în vârstă de 41 de ani și un bărbat în vârstă de 37 de ani, concubini, pe fondul consumului de alcool, ar fi izbucnit un conflict spontan în urma căruia femeia l-ar fi înjunghiat pe bărbat în zona toracelui. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

MAI MULTE DETALII DESPRE ÎNJUNGHIERE AICI

Femeia a primit control judiciar. Nu este arestată

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, respectiv tentativă la infracțiunea de omor. Față de presupusa agresoare, reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au luat măsura reținerii 24 de ore, iar la data de 30 octombrie, procurorul de caz a dispus plasarea femeii sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cercetările în acest caz continuă.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu