Ruptură între Alex Bodi și sibianul Adrian Tâmplaru – Nu mai e cale de împăcare

4.835

Ceea ce părea mai mult decât o relație de simplă prietenie, s-a transformat într-un război nescris. Este vorba de fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Alex Bodi, ar fi intrat în conflict cu nașul său, nimeni altul decât sibianul Adrian Tâmplaru. Se pare că între cei doi nu mai există cale de împăcare.

Alex Bodi ar fi dat declarații care l-au incriminat pe Adrian Tâmplaru. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a dezis total de nașul său din Sibiu.
Arestarea în dosarul în care a fost acuzat de trafic de carne vie alături de nașul său, temutul sibianul Adrian Tâmplaru, l-a făcut pe Alex Bodi să se îndepărteze de acesta. Surse apropiate celor doi au afirmat, pentru Spynews.ro, că aceștia s-ar fi certat iremediabil după ce Bodi ar fi dat unele declarații în fața procurorilor, care l-ar fi deranjat pe Tâmplaru. Ulterior, Bodi s-ar fi disociat de Tâmplaru, cu toate că ar fi recunoscut, în fața anchetatorilor, rolul pe care îl avea în cadrul grupării.

124544940 3562093783829994 8176117852302575256 n
sursa foto: Alex Bodi / Facebook – profil public

În plus, ar fi luat legătura inclusiv cu un lider al temutei bande de motocicliști Hell’s Angels, din Germania, căruia i-ar fi transmis faptul că Adrian Tâmplaru, altă dată apropiat al acestuia, l-ar fi jignit în contextul unei discuții cu un locotenent de-al său.
De altfel, anchetatorii au probat că acesta, acum un prosper om de afaceri, își câștiga existența de pe urma primei sale soții, pe care o angajase într-o casă de toleranță din Germania și pe care o presa să atragă cât mai mulți clienți. Femeia este și una dintre denunțătoarele lui Alex Bodi, iar pe baza declarațiilor acesteia a și fost construit, în mare parte, probatoriul care îl incriminează pe fostul ei soț.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.