sofer tir
Sursa Foto: Politia de Frontiera Romana

Un șofer de tir a fost prins într-o avansată stare de ebrietate. Se pare că acesta petrecea la volan cu coniac și bere, scrie Protv.ro

În cabina camionului, polițiștii de frontieră au descoperit că bărbatul avea o doză de energizant, o sticlă de coniac şi o bere, toate consumate pe jumătate.

„La sfârşitul săptămânii, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila – I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, pe sensul de ieşire din Perimetrul I – Zona Liberă Brăila, un ansamblu rutier format dintr-un cap tractor şi o semiremorcă, condus de un cetățean român, care tocmai împlinise vârsta de 51 de ani, domiciliat pe raza judeţului Cluj”, a transmis Poliția de Frontieră într-un comunicat.

Polițiștii de frontieră au constatat faptul că bărbatul emană o puternică halenă alcoolică. Etilotestul a arătat că bărbatul avea o alcoolemie de 1,49 ml/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Brăila pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a mai transmis Poliția de Frontieră.

Sursa – Protv

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.