img 20210907 wa0010

Primăria Sibiu continuă programul de întreținere și reparații a străzilor din municipiul Sibiu, profitând de condițiile meteo favorabile.

În perioada 8 – 27 noiembrie vor primi un strat de asfalt nou străzile:

  • Calea Gușteriței (între Podul Gării și giratoriul de la intersecția cu străzile Macaralei și Lazaret),
  • Dimitrie Cantemir (între străzile Maramureșului și Bârsei),
  • Islazului
  • Metalurgiștilor.

Prima stradă care va intra în lucru de luni, 8 noiembrie, este Calea Gușteriței. Lucrările se vor executa seara, pentru a nu afecta circulația la orele de vârf. Chiar dacă  nu se va închide circulația, vor exista restricții: pe porțiunile în care se lucrează, traficul se va desfășura pe o singură bandă, pe care se va circula alternativ.

Șoferii sunt rugați să aleagă, pe cât posibil, rute ocolitoare pentru a nu se produce aglomerație în punctele în care se lucrează. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Join the Conversation

3 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. Daca e tot caricatura de firma TERRABUILDING vom avea o lucrate de kkt. Chiar nu vad procurorii asocierea dintre spaga si executarea sinistra a lucrarilor?

  2. Pe repede ,înainte, fără capace de canal și guri de scurgere ridicate la cote, dar ce cote ? Asfalt de! 2 max 4 cm ,un masf 16 ,spun meseriași, dar la prima vedere pare un ASFALT neinchis, o rețetă eșuată, netestata ,dar vremea este buna anul acesta, ca la anul poate bate invers vântul și vin alți, mulțumim primăriei Sibiu