rihanna

În Istanbul, Rihanna s-a distrat alături de un grup de români și a făcut și poze. Aceasta l-a confundat pe unul dintre ei, cu Suleyman Magnificul. Mai exact, cu actorul care interpreta acest rol, scrie ProTv.

Solista a ajuns în prejma românilor, după ce o prietenă care o însoțea a făcut, prima, confuzia, relatează Focus Press. În seara de 5 noiembrie, un român aflat la un restaurant în Istanbul a trăit momentul vieții sale atunci când artista a venit să facă poze cu el, relatează sursa citată

Grupul de constănțeni aflați în vacanță în Istanbul au ajuns vineri seară într-un restaurant recomandat de prieteni. Aici, unul dintre ei – Andrei Iacob, antrenor de tenis – a fost abordat la masă de o femeie de origine americană care l-a rugat să facă o poză împreună.

Femeia crezuse că este actorul turc Halit Ergenç, cel care l-a interpretat pe sultanul Suleyman. După ce a realizat confuzia, aceasta și-a chemat și o prietenă să îi arate asemănarea și confuzia făcută. Prietena în cauză era chiar Rihanna, care a ținut și ea să se fotografieze cu „sosia“ lui Suleyman Magnificul.

Apoi, constănțenii au petrecut împreună cu Rihanna, cu care au și cântat împreună.

Sursa – ProTv

Comentariul meu

Lasă un răspuns