whatsapp image 2021 11 08 at 14.31.31 1

Mai sunt 47 de zile până la Crăciun. Afară plouă și este urât, dar începe să se simtă atmosfera sărbătorilor de iarnă. Știm că urmează cea mai frumoasă perioadă din an când în Piața Mare începe să se contureze cupola de luminițe. A început montarea ei. Chiar dacă deocamdată este așezat doar ”scheletul”, în câteva zile centrul orașului va fi pregătit pentru sărbătoare.

Luminițele vor fi aprinse cel mai probabil spre începutul lunii decembrie, la fel ca anul trecut.

[fvplayer id=”268″]

Și marile bulevarde vor fi iluminate cu tot felul de ornamente de Crăciun. Bulevardul Nicolae Bălcescu va reprezenta din acest punct de vedere o a doua atracție din oraș, după Piața Mare. Rămâne de văzut însă dacă atmosfera va fi una ca în anii dinaintea pandemiei sau una liniștită, ca cea de anul trecut. Zilele acestea se va hotărî ”soarta” sărbătorilor de la Sibiu, pentru că se va lua decizia organizării sau nu a Târgului de Crăciun, cel mai așteptat eveniment al anului. DETALII DESPRE DECIZIE, AICI

whatsapp image 2021 11 08 at 14.31.31whatsapp image 2021 11 08 at 14.31.30

Anul acesta Primăria Sibiu a alocat aproape 500.000 de lei pentru ornamente noi care vor fi amplasate în jurul stâlpilor de iluminat public din oraș, precum și late ghirlande luminoase.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu