VIDEO Urșii au ajuns și în Avrig – Un pui filmat cum alerga pe străzile orașului

1.742

Urșii sunt din ce în ce mai prezenți în localitățile din județul Sibiu. Dacă până acum prezența lor a fost semnalată în sate și în jurul pădurilor, acum un pui destul de măricel, a fost filmat chiar pe străzile Avrigului. Din fericire era dis de dimineață, iar străzile erau pustii. Dacă însă ar fi ajuns în oraș în timpul zilei, s-ar fi putut petrece chiar o tragedie.

Ursul a fost filmat dimineața, în jurul orei 6. Și nu doar de un șofer, ci de doi. Unul dintre ei a surprins animalul pe o stradă principală, asfaltată. Puiul de urs aleargă pe stradă, speriat probabil de farurile mașinii care îl urmărește. Chiar dacă era foarte de dimineață și străzile erau pustii, totuși, în calea animalului a apărut un biciclist. Dar, probabil mult prea îngrozit, ursul și-a continuat goana. Asta până când a intrat pe o stradă lăturalnică.

Urșii au ajuns și în Avrig - Un pui filmat cum alerga pe străzile orașului

Pe o astfel de stradă, neasfaltată, a fost filmat de un alt șofer care circula prin Avrig. Puiul de urs pare dezorientat. La un moment dat se lovește de poarta unei case, după care continuă să alerge.

Urșii au ajuns și în Avrig - Un pui filmat cum alerga pe străzile orașului v2

Astfel de imagini sunt tot mai dese în ultima perioadă. De cele mai multe ori însă, urșii merg în apropierea satelor unde găsesc mâncare. Urși au fost văzuți în Porumbacu, Păltiniș, Vale, Cisnădie. Spre finalul lunii octombrie un bărbat a fost atacat de urs în Arpașu de Sus.

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.