Amenzi de la Poliția Locală pentru membrii AUR care au strâns semnături împotriva lui Iohannis în Piața Mare

1.102

George Simion, liderul AUR, a fost la finalul săptămânii trecute la Sibiu. În data de 5 noiembrie, alături de alți trei colegi de partid au strâns semnături în Piața Mare pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis. Escapada din orașul în care acesta a fost primar i-a costat însă pentru că au fost amendați. În total valoarea sancțiunilor aplicate este de 4.000 de lei.

Timp de aproximativ o oră cei patru au strâns semnături în Piața Mare. În tot acest timp s-au fotografiat cu sibienii, iar George Simion a făcut chiar un live pa pagina sa de Facebook. Niciunul dintre cei patru nu a purtat masca de protecție, chiar dacă acest lucru este obligatoriu, chiar și în aer liber.

S-au ales astfel cu câte o amendă de 1.000 de lei fiecare. ”Agenții Poliției Locale care patrulau în Piața Mare au legitimat 4 persoane care desfășurau o acțiune de strângere de semnături pe domeniul public. La sosirea echipajului de Poliție Locală la fața locului, cele 4 persoane si-au pus măștile de protecție pe față. Acestea vor fi amendate de Poliția Locală pentru organizarea și participarea la o adunare publică nedeclarată și neavizată”, spune Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. john doe scrie

    Bine ca pe paduchii astia prajiti i-ati amendat dar pe familia Robohannis nu ati amendat-o cand se plimba fara masca prin curtea bisericii evanghelice. Slugilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.