bataie femeie
FOTO arhivă

Un bărbat din Cristian a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a intrat în casa fostei iubite și a distrus mai multe bunuri din locuință. Pe numele bărbatului era emis un ordin de restricție.

„La data de 7 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săliște au reținut un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Cristian, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea unei hotărâri judecătorești, distrugere și violare de domiciliu. La data de 8 noiembrie a.c., bărbatul a fost arestat preventiv”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În fapt, acesta este bănuit că, la data de 7 noiembrie, ar fi pătruns fără drept în locuința fostei concubine, din localitatea Gura Râului, unde ar fi distrus mai multe bunuri, încălcând astfel măsurile dispuse printr-un ordin de protecție emis împotriva sa de Judecătoria Săliște.

La aceeași dată, bărbatul a fost reținut de către polițiști, iar la data de 8 noiembrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Săliște a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu. Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Săliște.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns