Garajul lui Denis din Sibiu – Prețuri bune, profesionalism și dedicare ca într-o afacere de familie VIDEO

2.276

De la începutul lunii noiembrie, sibienii au parte de servicii de top la „Garajul lui Denis”, un service auto pentru turisme și autoutilitare, unde profesioniști în domeniu muncesc cu dăruință astfel încât mașina ta să ruleze la performanță maximă. Service-ul de pe strada Dorobanților, numărul 106, oferă reduceri toată luna la serviciile de manoperă.

Afacere de familie – Denis, fiul familiei Nica, a devenit inspirație pentru service

„Garajul lui Denis” este o afacere de familie astfel că dacă vă aduceți mașina la service-ul auto de pe Dorobanților aveți siguranța că se vor ocupa de ea doar oameni dedicați. Căci așa se întâmplă mereu în familie – pui suflet în tot ceea ce faci.

Numele service-ului auto nu a fost ales deloc întâmplător, ci în spatele lui stă o poveste interesantă despre o lecție de viață pe care orice părinte ar trebui să i-o ofere copilului său.

„La baza afacerii noastre a stat necesitatea de a avea reparate mașinile din flota proprie în cel mai scurt timp posibil pentru a putea onora contractele pe care le avem în desfășurare. Firma mamă, ca să zic așa, a fost deschisă în anul 2018, și am pus-o pe picioare împreună cu soțul și fratele meu. Suntem o echipă mică, dar inimoasă. Și fiindcă ne-am dorit să ne dezvoltăm, am deschis Garajul lui Denis. Denis este fiul nostru cel mare căruia, mai în glumă, mai în serios, i-am spus într-o zi <<Băiete, la ce performanțe ai la școală, tu trebuie să înveți o meserie!>> și așa a luat naștere afacerea. Băiatul ne-a ajutat cu promovarea, a venit și în service să învețe cum se repară o mașină”, spune Nicoleta Nica.

Discount de 10% în luna noiembrie la serviciile de manoperă

„Garajul lui Denis” oferă servicii de mecanică, vulcanizare și diagnoză auto. Aparatura este complet nouă, iar cei trei angajați sunt oameni cu experiență, pregătiți profesional. Mai mult, în prima lună de la deschidere, aici aveți parte de o reducere de 10% pentru serviciile de manoperă. „Oferim clienților noștri servicii de întreținere/revizie periodică, schimburi filtre și ulei, schimburi plăcuțe de frână, amortizoare, telescoape, schimburi distribuție, reparații motor, reparații transmisii, diagnoză auto, vulcanizare, echilibrare roți.

Spațiul în care ne aflăm este dotat, în momentul de față, cu două posturi de lucru fixe, pentru turisme și autoutilitare și un post de vulcanizare și echilibrare roți. Suntem într-o continuă dezvoltare, motiv pentru care am ales un spațiu generos, care să ne permită acest lucru, în timp”, explică Nicoleta Nica.

Clienții au parte și de o parcare generoasă, service-ul fiind situat vizavi de la Auto Total, unul dintre principalii furnizori ai Garajului lui Denis. Mașinile sunt livrate înapoi clienților cu promptitudine și datorită acestui atu – piesele de care au nevoie fiind achiziționate în cel mai scurt timp.

Pentru mai multe detalii despre „Garajul lui Denis” puteți accesa și pagina de Facebook sau vă puteți programa la numărul de telefon 0771 174 188.

Adresa service-ului auto este strada Dorobanților, nr. 106, Sibiu.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Cretu R scrie

    Dar un tinichigiu bun stiti?

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.