minori furt
FOTO arhivă

Un adolescent din Bazna a fost reținut de polițiști după ce în ultimele luni a furat mai mulți bani și bunuri din casele vecinilor, creând un prejudiciu de 12.000 de lei.

„În continuarea cercetărilor penale efectuate în cinci dosare penale care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, la data de 10 noiembrie a.c., polițiștii Postului de Poliție Bazna au reținut un tânăr în vârstă de 16 ani, din comuna Bazna”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

În fapt, tânărul este bănuit că, în perioada 25 iulie – 30 septembrie, ar fi pătruns în cinci imobile de pe raza comunei de domiciliu, de unde ar fi sustras mai multe bunuri și bani, suma prejudiciului atingând valoarea de 12.000 de lei.

Astfel, la data de 10 noiembrie, polițiștii au luat măsura reținerii persoanei în cauză pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Postului de Poliție Bazna, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns