Şoferii sibieni pot verifica online starea drumurilor din judeţ

767

Şoferii care circulă pe drumurile din judeţul Sibiu au la dispoziţie informaţii actualizate despre starea carosabilului, pe site-ul https://www.drumuripodurisibiu.ro/alerta_trafic.php, informează societatea Drumuri şi Poduri, aflată în subordinea Consiliului Judeţean.

„În perioada activităţii comandamentului de deszăpezire numărul de telefon la care se poate apela pentru sesizări şi informaţii referitoare la starea drumurilor judeţene este: 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24). Pentru informarea corectă şi în timp util a participanţilor la trafic despre starea drumurilor judeţene vă comunicăm că atât pe pagina de facebook, cât şi pe site-ul instituţiei noastre găsiţi zilnic informaţii actualizate (www.drumuripodurisibiu.ro – butonul „alertă trafic”)”, se precizează în comunicatul de presă.

Echipele de drumari dotate cu materiale antiderapante vor patrula începând de sâmbătă, pe drumurile din judeţ, în special pe DJ 106A Sibiu – Păltiniş şi DJ 106E Tilişca – limită judeţ.

„Pentru iarna 2021 – 2022 societatea a estimat ca necesare următoarele cantităţi de materiale pentru deszăpezire: 13.500 tone nisip, 3.000 tone sare, 60 tone material lichid pentru deszăpezire. 35% din totalul cantităţilor de materiale estimate se află distribuite în bazele societăţii din 12.11.2021”, se mai arată în comunicatul celor de la SC Drumuri şi Poduri SA Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.