page 1

Poliţiştii sibieni caută o femeie în vârstă de 36 ani, care a plecat de la domiciliul concubinului său într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgență 112.

La data de 12 noiembrie a.c., polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Agnita au fost sesizați de către un bărbat din satul Zlagna cu privire la faptul că, la noaptea de 07/08 noiembrie a.c., DUMITRU ALINA MARIA, concubina sa în vârstă de 36 de ani, a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 165 cm, greutate 75 de kg, ochi căprui, păr negru, fir drept, lung, fată rotundă.

Semne particulare: tatuaj pe umărul stâng, de culoare verde, cu inscripția “Rica”.

În momentul plecării, femeia purta pantaloni de tip colanți cu un model floral, geacă gri și pantofi de tip sport, din material textil, de culoare neagră și verde

Cetățenii care pot oferi informații despre această femeie sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgență 112.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu