VIDEO – Hoții în acțiune într-un magazin din Sibiu – “Este teroare. Zilnic ne fură!”

2.358

Sebastian Buta este un sibian care deține un magazin pe strada General Magheru. Vinde produse de uz casnic, mici în marea lor majoritate. Deci numai bune de îndesat prin buzunare de către hoții care intră în magazin. Tânărul spune că fenomenul a devenit de necontrolat. Zilnic are pierderi din cauza furturilor.

Patronul spune că de când a început pandemia hoții fură din ce în ce mai des. ”În ultimul an și jumătate fenomenul s-a cam dublat. Și fură toate categoriile de persoane, doamne și domni bine îmbrăcați, doamne în vârstă…Fură cam tot ce se poate băga în buzunar cu ușurință. Ustensile de bucătărie, electrocasnice mici. Găsim ambalajele goale, lăsate pe raft. Scot produsele, le bagă în buzunar și lasă ambalajele pe raft”, spune Sebastian Buta.

Hoţii în magayinele din Sibiu 01

Patronul a făcut plângeri la poliție, dar hoții nu au fost prinși. ”Am renunțat să fac plângere, pentru că astfel ar însemna să fac câte o plângere pentru fiecare obiect furat, pentru fiecare 50 de lei să zic. Și oricum am văzut că nu s-a rezolvat nimic în trecut. Așa că încercăm să rezolvăm noi, pe cât putem. Dar, sunt extrem de agresivi. Cei care vin în gașcă, am avut un incident, i-am dat afară, iar când am plecat au venit după mine cu cuțitul. De asta trebuie să tragem un semnal de alarmă”

Hoţii în magazinele din Sibiu 02

Tânărul sibian spune că, deși la magazinul său obiectele vândute nu sunt foarte scumpe, pentru că se fură mult, lunar are pierderi între 500 și 1000 de euro.

 

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. john doe scrie

    Si daca pune afis pe usa cu „accesul tiganilor interzis”, isi ia amenda de la CNCD…

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.