FOTO: arhivă

Un accident rutier grav a avut loc, luni dimineața, în Mediaș. Un biciclist a fost lovit de un camion, iar în urma impactului a decedat.

„Pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Mediaș s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un camion și un biciclist, ambii având aceeași direcție de deplasare, respectiv spre centrul municipiului”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Șoferul camionului are 60 de ani și este localnic, iar biciclistul are 56 de ani și este din Brateiu. Din păcate, acesta din urmă a decedat la fața locului. „În urma accidentului biciclistul a suferit traumatisme grave, toracice și cerebrale, leziuni incompatibile cu viața. Echipajele SAJ și ISU sosite la fața locului au încercat să acorde asistență medicală bărbatului, dar din păcate acesta a fost declarat decedat la fața locului”, spune Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Politiștii rutieri sunt la fața locului și continuă cercetările pentru a stabili cauzele care au condus la producerea accidentului.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.