2 lemn ardere buna centrale seminee sobe
foto: arhivă

Trei sibieni s-au ales cu dosar penale după ce au fost prinși că au tăiat ilegal lemne din pădure și le-au transportat către casă fără să dețină vreun document pentru ele.

„La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 14:00, pe raza localității Brădeni, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au depistat 3 localnici în vârstă de 20, 33, respectiv 36 de ani, care transportau cantitatea de 3 mc material lemnos de esență pin fără a prezenta documente justificative de proveniență și transport”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că cei trei ar fi tăiat fără drept și ar fi sustras materialul lemnos din zona forestieră a localității de domiciliu. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori, respectiv furt de material lemnos. Materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Agnita.

Cercetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Agnita, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu