dsp prefectura

Două dintre cele mai importante voci ale Sibiului în perioada pandemiei au părăsit instituțiile pe care le reprezentau, în plin val patru. Krisztina Gaal, purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Sibiu și Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu și Voce Unică COVID-19, și-au încheiat activitatea în cadrul celor două instituții.

Purtătoarea de cuvânt a DSP Sibiu a anunțat, luna trecută, că activitatea ei din cadrul instituției se va încheia în 30 octombrie. În locul Krisztinei Gaal a venit, la începutul acestei luni, Simona Berariu. „Vă informez că începând cu data de 30 octombrie, atribuțiile mele de purtător de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică a județului Sibiu vor fi preluate de către colega mea, doamna Dr. Simona Berariu, medic specialist în cadrul Compartimentului de Evaluare și Promovare a Sănătății (…)”, a anunțat Gaal.

Două săptămâni mai târziu, a venit rândul Andreei Ștefan, cea care a ocupat funcția de purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu încă de la debutul pandemiei. Aceasta a anunțat că activitatea sa în cadrul instituției s-a încheiat în 15 noiembrie. În ultima lună, Ștefan a fost înlocuită și în funcția de Voce Unică COVID-19, din cauza unor probleme de sănătate.

„Începând de astăzi, 15 noiembrie 2021, activitatea mea în cadrul Instituției Prefectului județul Sibiu a luat sfârșit. După o pauză destul de lungă, dar necesară, pentru sănătatea mea, am ales să pun punct acestei etape. A fost o perioadă intensă, poate prea intensă pentru un sigur om”, a spus Andreea Ștefan.

Deocamdată nu se cunoaște cine este persoana care o va înlocui pe Ștefan și, implicit, cine va ocupa funcția de purtător de cuvânt al Prefecturii de acum înainte.

Gaal și Ștefan au fost, timp de aproape doi ani, cele mai „contactate” purtătoare de cuvânt din județul Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu