autostrada sibiu

Contractul pentru proiectarea și execuția secțiunii 4 a autostrăzii Sibiu-Pitești a fost semnat luni, cu o întârziere de mai bine de doi ani, cauzată de contestațiile depuse, a anunțat ministrul interimar al Transporturilor, Dan Vîlceanu.

Potrivit ministrului, secțiunea 4 are o lungime de 9,86 kilometri și va cuprinde 12 poduri și pasaje, dar și un tunel de 1.350 de metri.
„Astăzi a fost semnat contractul pentru proiectarea și execuția secțiunii 4 (Tigveni- Curtea de Argeș) a autostrăzii Sibiu-Pitești. Semnarea acestui contract a fost întârziată mai bine de doi ani de numeroase contestații. Contractul a putut fi semnat după adoptarea de către Guvernul Florin Cîţu a OUG 3/2021, care oprește posibilitatea unor companii de a bloca semnarea unor contracte foarte importante de construcție a autostrăzilor”, a scris luni pe Facebook Dan Vîlceanu.
Conform acestuia, autostrada Sibiu-Pitești are o importanță mare în desfășurarea traficului pe direcția coridorului IV Pan European.
El spune că i-a transmis constructorului faptul că este foarte important ca această lucrare să fie terminată în termenul stabilit prin contract.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu