S-a semnat contractul pentru lotul patru al autostrăzii Sibiu-Pitești – Cu doi ani întârziere

808

Contractul pentru proiectarea și execuția secțiunii 4 a autostrăzii Sibiu-Pitești a fost semnat luni, cu o întârziere de mai bine de doi ani, cauzată de contestațiile depuse, a anunțat ministrul interimar al Transporturilor, Dan Vîlceanu.

Potrivit ministrului, secțiunea 4 are o lungime de 9,86 kilometri și va cuprinde 12 poduri și pasaje, dar și un tunel de 1.350 de metri.
„Astăzi a fost semnat contractul pentru proiectarea și execuția secțiunii 4 (Tigveni- Curtea de Argeș) a autostrăzii Sibiu-Pitești. Semnarea acestui contract a fost întârziată mai bine de doi ani de numeroase contestații. Contractul a putut fi semnat după adoptarea de către Guvernul Florin Cîţu a OUG 3/2021, care oprește posibilitatea unor companii de a bloca semnarea unor contracte foarte importante de construcție a autostrăzilor”, a scris luni pe Facebook Dan Vîlceanu.
Conform acestuia, autostrada Sibiu-Pitești are o importanță mare în desfășurarea traficului pe direcția coridorului IV Pan European.
El spune că i-a transmis constructorului faptul că este foarte important ca această lucrare să fie terminată în termenul stabilit prin contract.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.