VIDEO – Cartierul ,,Vlarina Residence” din Șura Mare – design exclusivist, confort și preț accesibil

2.578

Răspunsuri direct de la dezvoltator la cele mai frecvente întrebări despre cartierul ,,Vlarina Residence” din Șura Mare.

Despre proiect:

  • Proiectul nostru include 80 de case de două tipuri, 96 m.p. utili și 110 m.p. utili, precum și două facilități comerciale în care vor fi amplasate un supermarket cu o farmacie și o clădire de birouri P + 1 pentru clienții noștri.
  • Parcelele din cartierul nostru încep de la 700 până la 1000 m.p, fiecare parcelă are propriul CF. Cartierul va fi iluminat, va avea zonă verde și trotuare, precum și o barieră la intrare în cartier.
  • Compartimentarea inteligentă a casei cuprinde: 3 dormitoare, 2 băi, living, bucătărie, cameră depozitare și terasă acoperită.

Preț și avans:

Cartierul nostru include 80 de case și două facilități comerciale. Primele 60 de case vor fi predate la finele anului 2022, celelalte 20 – la mijlocul anului 2023.

Costul caselor noastre inclusiv terenul aferent (de la 700 m.p.) este cel mai avantajos de pe piața imobiliară.

-105 000 euro pentru o casă de 139 m.p. construit cu TVA inclus.

-115 000 euro pentru o casă de 152 m.p. construit cu TVA inclus.

Avansul constituie 30 % din costul casei, practic clientul achită plata pentru teren, și doar la final plătește pentru casă.

Materiale folosite la construirea caselor și racordarea la utilități:

Folosim doar materiale de construcție de înaltă calitate, care au toate certificatele necesare (beton de la HOLCIM, cărămidă de la CEMACON, țiglă pentru acoperiș de la BRAMAC, tâmplărie REHAU).

  • Casele vor fi predate “la cheie” (fațada va fi realizată din polistiren 10 cm x 80 x PS, finisată cu tencuială decorativă și piatră naturală).
  • Interiorul va fi în varianta albă (pereți lavabili, tavan cu rigips, pereți îmbrăcați cu vată minerală grosime 20 cm). Centrală termică cu încălzire în pardosea cu șapa.
  • Toate casele vor fi racordate la Apa-canal, gaz, curent electric și internet, totul în stare de funcționare, așa cum este stipulat în contract.

Viitorii locatari se vor bucura de toate avantajele unui ansamblu rezidențial occidental: aer curat, case spațioase, liniște, grădină proprie, locuri de joacă pentru copii și de un Mall în apropiere.

Vă așteptăm la o prezentare!

Pentru detalii și vizionări sunați la numărul de telefon 0770791657.

FACEBOOK https://www.facebook.com/VLARINA.RO/

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.