casutele se monteaza 22 1

Bradul din Piața Mare a fost ridicat, iar acum urmează să fie aranjate și montate și căsuțele unde comercianții își vor vinde produsele la Târgul de Crăciun. În centrul orașului este atmosferă de iarnă, în ciuda temperaturilor din termometre.

[fvplayer id=”302″]casutele se monteaza 09 casutele se monteaza 03 casutele se monteaza 02

Bradul înalt de 24 de metri a fost montat. Încă de luni, acesta a fost ridicat și împodobit, bucată cu bucată, iar de marți el poate fi admirat în toată splendoarea sa. Pomul de iarnă este artificial, de culoare verde, și a fost achiziționat în anul 2019 .

Bradul este alcătuit din peste 2.400 de crenguțe și a fost livrat împreună cu ornamentele specifice: peste 5.000 de globuri argintii, aurii și roșii, ghirlande luminoase cu lumină albă și rece și o stea tridimensională în vârf.

casutele se monteaza 06 casutele se monteaza 11 casutele se monteaza 15 casutele se monteaza 19

Urmează căsuțele

Tot de marți a început și montarea căsuțelor unde comercianții își vor vine produsele în cadrul Târgului de Crăciun. Acesta își va deschide porțile în data de 26 noiembrie și va putea fi vizitat până în 2 ianuarie.

casutele se monteaza 17 casutele se monteaza 18 casutele se monteaza 13

Anul acesta, târgul va fi îngrădit, astfel că vizitatorii vor avea nevoie de certificatul verde pentru a putea lua parte la activitățile de aici. MAI MULTE DETALII DESPRE TÂRGUL DE CRĂCIUN, AICI.

Organizatorii spun că, în ciuda restricțiilor, atmosfera din târg nu se va schimba. Sunt mai puține căsuțe în acest an, însă vom avea parte în continuare de produse cu miile de la producători. Practic, în loc de 120 de căsuțe cum erau în alți ani, anul acesta vor fi 80. 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns