patinoar 8

Mai sunt doar câteva zile până la deschiderea Târgului de Crăciun de la Sibiu, iar în Piața Mare a orașului se lucrează de zor. Săptămâna a început cu montarea bradului, apoi au urmat și căsuțele, iar miercuri a început și amenajarea patinoarului. Din 26 noiembrie 2021 și până în 2 ianuarie 2022, vizitatorii sunt așteptați să ia parte la distracție în cadrul târgului. Intrarea se va face pe bază de certificat verde.

A început amenajarea patinoarului din Piața Mare - Intră pe gheață doar cei cu certificat verde

brad piata mare 5 1

Târgul de Crăciun de la Sibiu se va deschide în data de 26 noiembrie și va putea fi vizitat până în data de 2 ianuarie. Accesul se va face prin două intrări, întrucât spațiul va fi îngrădit, putând lua parte la eveniment maxim 2.500 de persoane deodată. Cei care vor să viziteze târgul vor avea nevoie de un certificat verde.

brad piata mare 3 1 patinoar 10

Patinoarul va fi amplasat în același loc ca în anii trecuți și va avea aceeași suprafață. Sibienii se vor putea distra pe gheață începând cu data de 26 noiembrie, odată cu inaugurarea târgului.

De menționat este faptul că patinoarul se află în cadrul târgului, deci într-un spațiu îngrădit, astfel că cei care vor să încalțe patinele au nevoie de certificat verde.

patinoar piata mare patinoar 11 patinoar 6 patinoar 2

Patinoarul din Piața Mare va putea fi folosit la o capacitate de 30% din întreaga suprafață.

VEDEȚI AICI MAI MULTE DETALII DESPRE TÂRGUL DE CRĂCIUN DE LA SIBIU

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.