urmarire masina politie 750x430 1
foto: arhivă

Un șofer din Neamț a fugit de poliție și a fost urmărit pe mai multe străzi din orașul Cisnădie. Echipajul a reușit să-l prindă, descoperind că autoturismul era neînmatriculat și avea numere false.

„La data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 18,00, în orașul Cisnădie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au efectuat semnalul regulamentar de oprire adresat șoferului unui autoturism condus pe strada Livezii. Bărbatul și-a continuat însă deplasarea pe străzile Băilor, 1 Decembrie, echipajul de poliție aflat în urmărirea sa reușind să-l oprească pe strada Nucului”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La volan a fost identificat un bărbat în vârstă de 24 de ani, din județul Neamț, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că autoturismul condus este neînmatriculat, iar numărul de înmatriculare aplicat pe auto este unul fals.

În cauză, la nivelul Poliției Orașului Cisnădie, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având număr fals de înmatriculare.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns