podcast pinciu 1

Episodul doi din ”Podcastu’ lui Pope” îl are ca invitat pe unul dintre ”inventatorii” celui mai cunoscut concept de petreceri din Sibiu. Christian Pinciu dezvăluie în premieră cum a apărut ”Backyard”, pe 18 noiembrie, de la ora 20.00 pe oradesibiu.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube.

Noul proiect video produs de Ora de Sibiu și realizat de Dragoș Popescu, continuă joi, 18 noiembrie, cu cel de al doilea episod.

După ce în episodul pilot, la ”Podcastu’ lui Pope”, a participat Teodor Birț, fost președinte al echipei de fotbal FC Hermannstadt și actual conducător la Inter Sibiu (VIDEO AICI), în cel de al doilea episod al podcast-ului realizat de redactorul șef al Ora de Sibiu, invitat este unul dintre sibienii care a pus pe picioare renumitul concept de petreceri, Backyard.pinciu 3Christian Pinciu vorbește deschis despre cum s-a născut Backyard, cum a evoluat în timp și despre planurile de viitor. ”Un festival” și ”o piscină”, sunt doar două dintre dezvăluirile făcute în premieră de Pinciu.podcast pinciu 2
Acesta a făcut și o promisiune fermă în timpul filmărilor la episodul doi din ”Podcastu’ lui Pope”.

”E un episod foarte interesant. Am aflat lucruri pe care sincer nu cred că le știu foarte mulți sibieni. Acesta este tipul de dialog care merită văzut, ascultat și savurat. E o ediție cu adevărat faină”,

Dragoș Popescu, realizator ”Podcastu’ lui Pope”pinciu bkd da

Vă invităm să urmăriți episodul doi de la ”Podcastu’ lui Pope”, joi 18 noiembrie, de la ora 20.00 pe oradesibiu.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube.

Vezi mai jos și primul episod din ”Podcastu’ lui Pope”, la care invitat a fost Teodor Birț.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. Alte persoane in afara de hoti nu puteti aduce la aceste Podcasturi?
    De ecemplu oameni de cultura sau din sport… nu afaceristi !